Baskon de beste in vloertegels en vloerverwarming,

Top vloerverwarming is onderdeel van Baskon en vallen onder het zelfde kvk nummer.

Vloertegels,natuursteen,marmer of graniet;onze website toont slechts een deelvan ons ruime vloertegels asortiment.Om een goede indruk te krijgen van onze kwaliteit vloertegels nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende gesprek.wij hebben standaard de formaten30x60,60x60,40x80,80x80,90x90,45x90,90x90,100x100 en 60x120 cm in onze vloertegels assortiment en zij gespecialiseerd in het leggen van klein tot grote formaten vloertegels.

Bekijk onze vloertegels aanbiedingen  op

www.vloertegels.nl

Vloertegels

Baskon vloertegels heeft alle soorten en maten van vloertegels waarvan zeker eentje daarvan die bij uw interieur past.In onze professionele ruim opgezette showroom in Lelystad kunt u onze grote collectie vloertegels op alle gemak komen bekijken.Wij staan u met alle plezier te woord en informeren u graag over de mogelijkheden.

Vloertegels Leggen is een van onze specialismen,tegenwoordig worden de keramische vloertegels  meer in de vorm gerectificeerd geproduceerd,gerectificeerde vloertegels zijn vloertegels die vaste maat hebben en 90 graden gezaagd zijn daardoor met het leggen een smalle voeg gehanteerd kan worden,gerectificeerde vloertegels zijn moeilijker te leggen dan een gewone vloertegels die afronding hebben aan de zijkanten.Bij baskon krijgt u een vloer vlak en strak ligt.

 

Baskon heeft doorgaands tegels aanbiedingen met het kwalitiet tegels,kijk u rustig door onze tegels aanbieding.

Vloerverwarming

Heeft u een mooie Vloertegel uitgezocht, dan is het in de meeste gevallen raadzaam om direct bij het leggen vloerverwarming te realiseren. Top Vloerverwarming legt ieder jaar in meer dan duizend woningen vloerverwarming en maakt alleen gebruik van hoogwaardige materialen. In onze showroom vindt u verschillende voorbeelden van vloerverwarming en kunt u zich vrijblijvend door ons laten informeren.

Ligging

De showroom van Baskon Tegels en Natuursteen en Top Vloerverwarming is gevestigd aan de Ketelmeerstraat 102, 8226 JX in Lelystad. U kunt ons van maandag t/m zaterdag tussen 10 en 17 uur bezoeken. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul gerust ons contactformulier in! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0320-253 886 of 06-23796262.

Top vloerverwarming.nl - Top-Vloerverwarming-10