vloerverwarming frezen in beton

Vloerverwarming frezen door tegels heen is een uitgesloten zaak,meest woningen hebben een dekvloer,de dekvloeren komen in zachtere vormen voor dan het betonnenvloer,betonnen vloeren zijn dan ook bedoeld als een draagvlak van het huis en de dekvloeren zijn bedoeld meer om de vloer vlak te afwerken en de leidingen op de betonvloer af te dekken.

Sommige vloeren kunnen ruwebetonvloer met een dunne laagje egaline hebben wat misleidend kan zijn als een dekvloer naar voren komt ,vraagt u zich af of er wel door een betonnenvloer ingefreed worden omdat u zo graag vloerverwarming wil hebben.U heeft gelijk vloerverwarming is geen luxe meer maar een noodzaak.

Betonnen vloeren zijn te hard om daar heen te frezen,de machines kunnen daar niet tegen op en mocht het zo zijn zo is het ook dan zal de rendement van de machines te min zijn om daar een werk van te maken,wanneer men geen dekvloer heeft kan gekozen worden voor een vloerverwarming op noppenplaten of op gegalvaniseerdestaalnetten.

Wanner men de vloerverwarming op matten legt zal daaroverheen een dekvloer gestort moeten worden van 5 a 6 cm dik,het is te begrijpen dat dit een boejende zak zal worden maar ja voor niets gaat de zon op.

Heeft u meer vragen over vloerverwarming frezen op beton,wij geven u advies op maat.